• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Friendster vs facebook

    Apr 14, 2010


    Salam
    di pagi hari rabu yg gelap lagi ni..
    tibe2 aku dapat email dr friendster
    "photo tagging is available now at friendster"..
    beza nye photo tag kat fb ngn fs adalah
    kat fb kene leh tag kat muka si mangsa..
    kat fs kite kite leh tag satu pic tu si mangsa..
    ada fhm?

    yg ni untuk facebook

    yang ni plak untuk friendster

    friendster aku tgk mcm kearah meniru facebook
    tp pape hal
    aku still on akaun friendster aku
    syg plak nk buang

    aku bukan jenis
    dah d yg lebih canggih
    buang yang lama
    kadang2 yg lama tu lagi byk kenangan..


    nota kaki : Ok..cukup rase nye untuk hari ni..mase untuk tidur...nite~


    4 Mereka yg baik:

    1. LUKISAN PENA said...:

      dua2 laman sosial...facebook dah lama wujud masa zaman friendster famous dulu2...

      facebook lagi mudah dari friendster rasanya..

      senyum..ketawa dan gembiran diadun bersama menjadi duka dan kecewa

    1. Sharinginfoz said...:

      makin berlumba-lumba kan.. apa-apa pun guna dengan sebaik yang mungkin

      Blogging: RM10,000 Sebulan

      Cikgu Cakap Kita Senyap

    1. ArONEmZ said...:

      tadi dapat gak email dari friendster...tapi xtry lagi, cam best je :)