• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Kehilangan Bintang Lagi

    Apr 17, 2010
    Achik Spin telah meninggal dunia dalam sebuah kemalangan berhampiran Perhentian Nilai, PLUS pada jam 7 malam tadi (17 April 2010). Achik yang menumpang kereta sahabatnya menaiki Toyota Estima dikatakan terbabas dan melanggar sign board lebuhraya. Arwah tersepit di dalam kereta yang terbakar. Nasib menyebelahi kawannya yang sempat merangkak keluar dari kereta.

    Aku lama giler berkire-kire nk post berita ni..cz nk tahu kesahihan cerita ni..pas aku tgk makin ramai yg post pasal entry ni..so aku pon mula lah mngerakkan-gerakkan jari jemari ni..

    Takziah kepada keluarga arwah..tuhan lebih menyayangi arwah..AL-FATIHAH

    nota kaki : kita semakin dekat dengan dunia..tp mati? tak tau..semua hanya DIA yg mngetahui

    3 Mereka yg baik:

    1. Nur hidayah said...:

      al-fatihah.. dimane2 dan bile2 je nyawa buleh ditarik oleh-Nya...huuu..

    1. affizza said...:

      Al-fatihah. Kesian kat Tasha. Dah lah takde anak, suami lak pergi awal. Ermmm~