• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Romateku kemalangan

    Apr 6, 2010
    salam
    sari berita perdana
    semalam berdekatan Sinar Mesra
    satu kemalangan telah melibatkan rumate aku
    klw org lain x d nye aku nak tulis entry ni..huhu

    aku dapat berita ni 2 minit sebelum aku g test mandrin smlm
    dalam pukul 3.30ptg gitu
    sibuk sambil test cari kete sewa nk g hospital
    x terpikir pon malam tu ade presentation & kene hantar assigmnt..
    aku pon prepare bodoh2 je tuk presentation

    pas test terus lah ke hospital dgn speed 120km/j
    tp x laju mana pon viva tu
    tp d org ingatkan..
    " kang kita plak masuk hospital " fifi nye ayat..haha

    aku bukan ape..
    kejar masa..cz nak blk sebelum pukul 8 mlm
    nk prepare sikit for presentation
    * lecturer plak main tembak2 soalan plak ngan group aku smlm


    Kereta terbalik bagai
    tapi xd yang cedera

    ni kereta yang merempuh dari belakang kereta yang rumate aku naik

    Ni kereta yang rumate aku naik
    cedera ringan penumpang die
    tp rumate aku still kat wad
    esok baru kuar

    k semoga Hanis cepat sembuh
    nanti bleh g karaoke..hahah...
    wasalam


    2 Mereka yg baik:

    1. norMAzuan MUstafa said...:

      ermm ade pembetulan fakta ckit sebenarnyer nih...ermmmm

    1. beloglala~ said...:

      semoga cepat sembuh:)