• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Kami di hari terakhir kelas mandrin

    Apr 2, 2010
    salam
    semalam tamat lah kelas mandrin 4 beginner
    kelas yg aku rasa busan bile nk g
    tp bile dah g best!

    Ni men hao!
    tu lah ayat kami setiap kali masuk kelas
    tentukan kami akan merindui suasana tu nnt =p
    lepas mandrin 4 beginner..

    isyaalllah kami semua akan ke indetermidiate plak
    tp xtau lah dpt Chong laoshi lagi ke x
    dan suasana nya pasti berbeza nnt
    yelah org baru kelas baru dan myb laoshi baru

    Last semalam kita org d nyanyi lagu " Pengyou "
    serius touching walaupon aku x bpe nak fhm maksud lagu tu
    Pengyou tu bermaksud kawan..huhu

    Xiexie Laoshi
    wo ai wo de pengyou!



    4 Mereka yg baik:

    1. Sharinginfoz said...:

      seronoknya belajar mandarin, saya nak juga belajar tapi tak pulak belajar, maybe next time...

      E-mail Akan Pupus????

      Sedap Ke Makan McD????

    1. Jard The Great said...:

      penting tuh mandarin nnt.. ehehe.. dlm kerjaya

    1. fabulous mariam said...:

      memang best..ak suka pic kat bawah tu..nmpk kuning langsat kan? hahahhaha.. rindulah ak nnt..

    1. ajie panggilanku said...:

      ni hao ma??..hehe..bljar mandrin sgt besh kalau dapat laoshi yg besh...:)