• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Hari ini cuti lah korang!!!

    May 26, 2010
    Salam
    jgn tertipu dgn atjuk diatas..
    jgn ade plak yg x g keje esok
    hehe

    hari ini yg cuti hanyalah aku saje..
    cz sok buufday aku
    bos tukar cuti aku cz saje nk aku spend time ngan family esok
    haha..yelah..asyik keje mlm je..
    blk je keje..
    smua tido dah..

    hari ni..
    26 mei 2010..
    pada 20+ tahun yg lepas..
    bertarikh 26 mei 1988 ( kire sendiri umo aku )
    8.45 mlm aku dilahirkan...
    anak pertama dlm keluarga... =)

    terase touching plak bile dgr ayah n mak ckp..
    dah leh kawen dah anak ayah ni..
    besar dah anak mak ni
    wlpon dok mengengek gak mcm bdk kecik.. =p

    harapan aku diatas pertambahan umur ini

    = aku akan menajdi seorg dewasa yg matang

    = kuat dari segi emosi dan fizikal ( ayah n mak aku slalu ckp aku x kuat )
    "senang mengalirkan air mata" aku sensitif byk klw melibatkan family atau pe yg aku syg

    = belajar bersungguh-sungguh serta mnjadi contoh tauladan dalam keluarga

    = akan cube menambah amalan2 tuk bekalan akhirat ( memperbaiki solat n tingkah laku aku )

    = cube memahami dan dewasa dalm perhubungan bersama En Hati

    = Prinsip hidup yg aku jdkan pegangan hidup slama ini tidak akan berubah

    nota kaki : macam kejap je masa berlalu..aihhh..20+ dah aku..





    2 Mereka yg baik:

    1. miss hav0c said...:

      wah wah wah..hp bday ye!!! jadik anak yg solehah

    1. jienz said...:

      epie bufday ain!! ^^,
      smoge panjg umr n murah rezki...