• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Inikah medannya?

    May 8, 2010
    salam dan selamat sejahtera..
    aku penat ngantuk and sakit kepala sebenarnye
    tp xleh tido..
    mcmne tu?

    so xleh tido..
    aku on9 lah..
    berfacebook berblogwalking..
    wahaha..sesuka hati aku je mix bm n bi..

    sok aku ade satu jemputan perkahwinan..
    member sek..( sok lah story..with picture =) )
    aku nak tnye ni..
    knp org mnggunakan blog and facebook
    sebagai medan mereka mempamerkan emosi
    atau dalam erti kata yg lain masalah mereka..

    bukankah itu dikire kisah peribadi
    dan perlu disimpan untuk mnjaga aib diri masing..?
    huhu..aku ade lah jugak share personal life aku sikit2 kat fb n blog..
    tp xdlah melampau ( ye ke x? )

    ok itu sahaja untuk kali ini
    wasaalam

    2 Mereka yg baik:

    1. hakimfaridzul said...:

      die orang guna blog sebab boleh kutuk and bebel pajang2!!!

      die orang guna fb sebab boleh dapat reaksi ramai!

      fofular gituuu

      agagagaga

    1. Kyuubi_85 said...:

      entahla aku tak fhm. personal things pun nak tulis. kalau ringn2 ok, tp kalau yg sulit aku tatau. mungkin puas hati kot mcm tu