• About
 • Parent Page
 • Archives
 • Uncategorized
 • Lelaki patut tahu hal ini ( part 1 )

  May 21, 2010

  1.Bila sorang wanita mengatakan dia sdang bsedih, tetapi dia tidak menitiskan airmata, itu bermakna dia sdang menangis di dalam hatinya.

  2. Bila dia tidak menghiraukan kamu slps kamu menyakiti hatinya, lebih baik kamu beri dia masa untuk menenangkan hatinya smula sbelum kamu menegur dengan ucapan maaf.

  3. Wanita sukar nak cari benda yang dia benci tentang org yg paling dia sayang (sebab itu ramai wanita yg patah hati bila hubungan itu putus di tengah jalan).

  4. Sekiranya sorang wanita jatuh cinta dgn sorang lelaki, lelaki itu akan sentiasa ada di fikirannya walaupun ketika dia sdg keluar dengan lelaki lain.

  5. Bila lelaki yang dia suka dan cinta merenung tajam ke dalam matanya, dia akan cair seperti coklat!!

  6. Wanita mmg sukakan pujian tetapi selalu tidak tau macam mana nak menerima pujian.

  7. Jika kamu tidak suka dgn gadis yg sukakan kamu separuh mati, tolak cintanya dengan lembut, jangan berkasar sebab ada satu semangat dlm diri wanita yang kamu tak akan tahu bila dia dah buat keputusan, dia akan lakukan apa saja.

  8. Sekiranya sorang gadis mula menjauhkan diri darimu selepas kamu tolak cintanya, biarkan dia untuk seketika. Sekiranya kamu masih ingin menganggap dia sorang kawan, cubalah tegur dia perlahan-lahan.

  9. Wanita suka meluahkan apa yang mereka rasa. Muzik, puisi, lukisan dan tulisan adalah cara termudah mereka meluahkan isi hati mereka.

  10. Jangan sesekali beritahu perempuan yang mereka ni lansung tak berguna.

  4 Mereka yg baik:

  1. Hasrol Nizam said...:

   no 3 tu betul kot..hehe

  1. win is me said...:

   agree dgn smuanyaaaa..

  1. ZihNuN FaTiN said...:

   perkongsian yg menarik...hehehe..itulah wanita...^_^

  1. Luna Lovegood said...:

   ok saya dh faham..haha