• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Akibat terlalu bz

    Feb 25, 2010
    salam..sudah beberapa hari aku x update blog..( hasil karya aku ) cz sibuk dengan assigmnet yang sepatutnya dilakukan semasa cuti raya cina. dua assigmnt yg byk keje di samping dengan latihan2 tutorial..nak menaip kat blog pon x sempat.. yang sempat hanya copy cite dari mana2 n paste je. So entry aku kali ni xd lah gambar. Malas nk edit..penat pon hilang lg.

    Terlalu byk yg berlaku pada minggu ni. Semua nya memnatkan saraf2 pinggang kerana duduk di kusi lama sgt..saraf2 mata cz kene berjaga sampai 3-4 pagi. Pergi kelas mata sorg2 budak2 kelas aku dah mcm zombi~~ ( merah menyala..haha..tipu ) khas gak budak2 kejuruteraan awam tahun 2.. kita dah berjaya siapkan assigment last minute kita x gitu?

    Adalah sedikit ketidak puasan hati bila kerja yg sepatutnya buat bersama ahli kumpulan ade yg ambil sambil lewa..( pada yg terasa aku dah x rase pape dah..smlm je benggang2 sikit..wahaha)
    Biase lah dalam kumpulan dah ramai2..btul x ?perkara ni mesti berlaku punye..bukan je dalam group aku rase huhu..

    Dalam sibuk2 pon ade gak yg membuat aksi dan mengeluarkan statement.. statement yg paling aku ingat rumate aku nye statement.. anis said " aku nak tukar kos lah..jadi budak awam ". Sian anis..die d wat printer servicer. So nk print pape print kat die lah. Ktorg plak bile nk print ade je yg x cukup lah tertinggal lah.. so secara x lansung anis pon kene berjaga sama ngan kita org. Tapi x pe anis..duit masukk...heheh

    Antara aksi yang berlaku..dah penat2 otak pon agak slow..seseorang ni ... nk g kelas.. ok pakai skaf..kebetulan ade skaf lagi kat tas meja..amik n nk sarung..pastu tersenyum2..wahaaha..nk pakai skaf bpe lapis ni..hehehe..pas tu dah siap pakai skaf pakai jaket..pe hal lah..jaket dah pakai tudung xpakai..bukak balik jaket..sgt letih kot smpai jadi macam ni..heheh

    Ade gak aksi2..mengamuk sambil gelak2..hehe..dikalangan rumate aku lah..mase tu aku xd kat bilik cz ade kelas malam tu..yg tinggal 3 org romate aku..ntah pe anis buat die kene budus dengan sorg rumate aku ( nama dirahsiakan..haha) dan kene marah dengan rumate aku lagi sorg ( yg ni pon dirhsiakan..hehe ) dua org ni mmg tengah emo ditambah dgn bendera merah yg berkibar..tension keje byk..tp dorg marah n gaduh gelak2 lah..( mcm mana tu? ..hampir nak gile lah tu kan )

    Dalam kelas pon ade gak sorg mmber aku ni..terlebih assigmnt sampai cakAP n perlakuan ppon x btul..heheh..tul x fifi? oPss..terlepas susdah..hehehe..

    Malam ni confirm semua akan meng Qada tidur masing2 atau pon melepaskan tension diluar bandar..have fun tp jgn lupe still d keje menannti..ni kire rehat sebentar bersama kit kat..hehe


    nota kaki : En Hati pon x smpat aku nk tnye perkabaran nya..die pon bz kot~~

    3 Mereka yg baik:

    1. ery said...:

      amik 1 masa.. yang btol2 free gi window shopping ke..
      jgn stress sgt nnt sakit.. huuhuh

    1. cik EPAL said...:

      siapa en hati?? :D

    1. nuRuLain_zAiNi said...:

      ery : tq..insyaallah akan di petimbangkan..

      cik Epal : sape tu ek? hahaha