• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Perlu ke aku bisu kan

    Feb 13, 2010
    perlu ke aku bisu kan blog aku?
    aku ade baca td..
    kadang2 music kat blog boleh mengganggu pembaca nya
    so macam mana..

    nak bisu kan blog
    atau pekakkan telingan je..( bg pembaca2 blog aku )
    haha

    aku ni pilih lagu biase berdasarkan feeling aku
    ataupun lagu yg sedap bg telingan aku dengar
    telinga kita x same..
    so bg lah sedikit cadangan..
    perlu ke? aku bisu kan blog aku..huhu

    nota kaki : chinese new year + homework = not really holiday!!

    2 Mereka yg baik:

    1. Armyrule said...:

      mengikut pakar2 blogger seantero malaya, diorang kata sebaiknya tidak perlu sbb musababnya ada la 2 3 perkara tu...klu nak guna gak cari yg jgn autoplay...huuuhuhuhu

    1. rionix said...:

      xperlu bisukan pun xpe. letak player yg ada pilihan nak dgr atau x.
      kalau sapa2 nak dengar, tekan je button play