• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Aku nekad tidak akan

    Feb 10, 2010
    Sebelum melelapkan mata pada puku 2.30pg td
    selepas menelaah hydrolic engineering
    aku buat alarm
    6.00pg
    6.15pg
    6.30pg
    6.45pg
    7.00pg

    tp kesemua alarm ini x berjaya buat aku bgn
    subuh mmg aku haram tuk lakukannya.. =P
    so lagi lah susah nak bangun
    alarm bunyi, siap vibrate lg
    aku off..off..off dan off
    sampai pukul 7..

    pukul 7 aku bgn tp still rase kemalasan yg amat sgt2..
    7.15 aku bgn cz aku ade kelas pukul 8 pg ni
    kelas x wajib datang pg ni..
    sunat kata lecturer aku

    tp aku g gak cz die kate
    die nk bg tips sikit soalan test tuk malam ni
    so kene lah aku g..
    sunat..klw buat dapat pahala..hehe

    so mmg dpt lah sikit tips2 menarik dari die pg ni
    walaupun aku mngntuk giler..
    aku try gak fokus..
    fokus dan fokus..

    lepas abis kelas aku g kafe
    makan tghari pada pukul 9 pg..
    siap order nescafe O panas kaw2 punnye
    cz aku x nk tido
    cukup lah rasenye tdo pg td..

    kalau aku nk tido pon mase pas zohor ke
    tdo kjap..hehe
    dapat pahala..tido tu ibadah gak
    tp bukan tido sampai x ingat nk bgn..

    so aku nk start stdy
    dan aku nk tgk nescafe ni bg effect x kat aku
    biasenye bleh je aku tido wlwpon aku minum nescafe
    ok ain..klw ngantuk sila tahan ....


    Nota kaki : entry ini adalah untuk pysco otak aku daripada tidur.. wish me luck for midsem tonight and i wish good luck pada semua yg bersengakang mata untuk exam~~

    nota kaki 2: Lepas hydro....highway plak esok..bertahan lah otak ku..

    4 Mereka yg baik:

    1. kenwooi said...:

      hey good luck and all the best! =)

      kenwooi.com

    1. NuuL.. said...:

      hahaha..ooi..dpt ke btahan?mcm tpoo je.hahah
      pape pn.gudLuck eh sahabaT~

    1. miss izan said...:

      biasa la tu. aku pon selalu pasang alarm. tapi alarm ke mana aku kemana. hahaha

    1. affizza said...:

      ain, 6.70 2 pukul berapa? xpnh ada kt jam kte. jam ain ade ea? unik r..beli mane??haha