• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Berapa kali lagi

    Feb 3, 2010
    salam
    limau + nescafe O = ke toilet
    limau yg bos ( a.k.a MRGAN ) aku bg amatlah masam
    nescafe yg dibeli aku di cafe amatlah sedap

    Malam td mr gan bagi aku sekotak limau
    biase r raya2 cina ni
    limau melambak2 lah
    terlebih beli kot..
    die bg lah sekotak kat aku
    tu pun die nk bg 2 kotak..
    tp aku rase cukup lah 1

    Jam 9++ mlm td aku mkn 1 biji
    Jam 11++ aku ke toilet 3 kali

    Jam 9 pg td aku minum nescafe
    Jam 11++ aku ke toilet 3 kali gak

    kebetulan kan..
    tp rase nye xkan ke toilet lagi
    aku ade test ptg ni
    tp aku byk buang mase ke toilet je
    ( buang mase mngadap facebook x nk sebut plak )




    tgk betul2..jgn salah plak..hikhik
    x mustahil klw 1 hari nnt tandas mcm ni
    xd lah aku buang mase lg ulang alik..
    tp sanggup kah???
    haha..

    nota kaki : Thankz to lina yg pinjamkan aku krim mujarab pati halia smlm.. mmg mujarab..tido nyenyak aku smlm..haha

    3 Mereka yg baik:

    1. cik EPAL said...:

      stylo gila tandas ni :D

    1. nuRuLain_zAiNi said...:

      huhu..tandas masa hadapan

    1. milymir4e said...:

      masam k Ooi???mcm x jerrr ak mkn..cedap jerr..huuu~tQ..