• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Jalan2 buang perasaan

    Feb 28, 2010

    Salam~
    semalam bertarikh, xyah sebut r ..korg tau kan semalam bape hari bulan
    aku x rancang pon nk kuar...
    ingat nk stay bilik, kemas2 bilik..
    tp bila hati ni dah memberontak..
    jiwa kacau selepas ape yg berlaku malam sebelum nya..
    blek klik sini klw nk tau The End

    bangun je pagi aku harap aku just mimpi mlm tu
    tp bile aku on fb dan aku tgk..
    die x d dh dlm list friend aku..
    so bukan mimpi mlm tu

    aku terima pe yg berlaku dgn hati yg lapang
    tp aku x kan terima lg die dgn hati yg lapang
    cukup sekali..
    ok aku xnk cite yg sedih2..cz aku x nk hidup aku ni busan
    dan x nk org sekeliling risau..
    aku nk cite hari yg leh wat aku hepi

    Kalau nk kuar ofkos lah kene cari kete sewa..
    tp last minit nye plan kan..
    so terkial2 cari kete..
    xd lansung kete sewa yg available kat ump aritu
    thankz to kwn anis yg sudi bg pinjam kete kat ktorg " Geng si Kecil "
    ktorg dah tuang minyak blk dah..dont worry...hehe

    Kami shopping barang mandi..
    aku borong je kali ni..
    xd list2 lansung dan sifat kendekut aku pada hari tu mmg aku buang jauh2..
    Kami ke EAST COSTMALL..
    beli gadjet2 tuk laptop..
    tau pe yg aku beli???
    aku beli beg sandang..
    cz beg sandang aku dah koyak..

    Masa kat kedai Ruffey
    aku dah survey2 dah kat kedai lain..
    tp mmg xd yg mnarik n harga pon menarik tp hati x tertarik..
    so aku trus je amik beg tu masa sampai kedai tu
    pekerja tu tnye kat aku..
    nk bwk g sekolah ke beg ni?
    ( dlm hati..kecik sgt ke aku ni..ke sekolah?? )
    aku pon jwb..x...nk letak laptop..then die senyum2...

    Kami g makan kat Rasa Emas..
    mmg sedap kat situ
    tp service low..sgt2 low..
    tggi plak tu service charge..+ dengan tax dekat RM 10..
    blom mkan lagi kan dah kene RM 10..
    huhu..tp x pe..hidup ni untuk makan..
    dan makan untuk hidup..

    makan pun terapi tuk hilang stress tu aku lah
    korg aku x tau..wahaha..
    k r ..layan gmbr2 ni..
    bukan untuk di jual ye..
    untuk ditayang je..






    nota kaki : skali skala cuci hati yg hitam ni..aku g dgr lagu nasyid..konsert kat uMP..

    6 Mereka yg baik:

    1. norMAzuan MUstafa said...:

      wei lawa radio active...beg fveret bli katna? harga?

    1. fabulous mariam said...:

      hmm, patut ar ak nk jual sndwic kat blik ko ko takde? bilik ko no bape ye?

    1. nuRuLain_zAiNi said...:

      normazuan mustafa : bli kt east costmall..ruffey shop..tgh sale.. dr harge RM60 dpt less 20%..heheh

      wah..cik yam berbussness skrg..
      blk aku c5.4.8...jemput2 lh dtg

    1. TeRRoRRiZZ said...:

      makan as terapi stress????????
      sangat setuju............

    1. milymir4e said...:

      yuppp..ak th ko kuat...b tough k....

    1. nuRuLain_zAiNi said...:

      tq mira..semakin ok dh ni dont worry