• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Bring my soul back

    Mar 16, 2010
    Salam..lama dah x berceloteh kat blog aku ni..aku agak sibuk dengan aktiviti belajar di UMP.. Belajar ke? huhu..adelah sikit2..sibuk ngan assigment dan report lab yg nk kene hantar ari jumaat ni..internet plak macam taik..lambat mcm siput..siput lagi laju aku rase..

    Korang percaya pada kata2 ni
    friend forever and ever?
    Pada aku..xd yg friendship forever and ever..
    setuju? ke tidak ?
    Kalau x setuju..baca diam2 je..
    klw xnk baca..sila klik button pangkah

    Kawan~
    memang diperlukan masa stdy~
    masa bersuka ria~
    masa sedih2~
    masa xd duit
    masa sakit~
    masa x sakit~

    Nanti bile kite semua ade keluarga
    bile kite ade kerjaya
    ade lagi ke friendship2 ni?
    pada aku..
    kawan2..adalah kawan..
    just friend..
    tp bukan maksud aku
    sesuatu friendship tu akan berakhir disuatu tempat
    tp frndship tu akan berkuranggan bile kite ade komitment yg lebih daripada friendship

    Tp percayalah kawan2 aku
    aku ni kawan2 yg setia
    yg sedia upaya menjaga hati korang
    korang pon sile2 lah jaga hati aku~

    ok..wasalam~




    5 Mereka yg baik:

    1. cyberboy said...:

      kawan boleh jadi lawan,lawan boleh jadi kawan(peace no war)ahak...

    1. hafizazmi17 said...:

      aku x boleh hidup tnpa sahabat >.<

    1. milymir4e said...:

      "lbey mudah memafkan musuh dr memafkan kwn baek sdri"

      see~betapa dhsyatnyer..so~its more better to have a friend than best friend..sakit ooooo..[bt it does't mean y ak x sayang bff y sedia ade]ak still syg cpotz clanz...datz me...syahdu jerr..

    1. HonEyBuNNy said...:

      yeahhh....frenz 4 ever n ever....

    1. luZ a.k.a peRmataPuTiH said...:

      sahabat la segalanya..huhu