• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Sila pastikan perut anda dah penuh..

    Mar 28, 2010
    asam pedas ikan parang
    rasa macam dah bertahun x makan
    walhal baru je last week makan
    saje suh mak masak mase balik cuti last week

    sambal udang..
    kalau isap tang kepala udang ni
    mmg terasa kemanisan nye..

    ni sampingan
    kadang2 bila g makan kat kedai makan
    aku order ni aje
    cz aku suke merata nya~


    Terasangat lah aku suka membuat korang menelan air liur..hehe
    ni lah makanan yg aku suka
    tp susah nak dapat bile balik UMP ni
    hari2 ayam goreng je..

    memang lah kebanyakkan makanan kegemaran aku adalah fast food
    kalau aku kat pahang slalu je lah melantak fast food..
    kalau aku kat melaka jarang nak dapat makan fast food..
    ini kerana semua telah disediakn dirumah oleh emak
    so x d alasan nak makan luar

    kalau makan luar pon ayah suka makan makanan masakan panas
    so mmg jarang lah makan fast food..
    korang dah bis layan gambar2 tu?
    lapar? apa lagi jom g makan..lalala

    nota kaki : dikala menaip entry ini jam 10: 20 pg tp perut sudah berbunyi-bunyi~

    9 Mereka yg baik:

    1. kenwooi said...:

      okay damn.. i havent eat =/

    1. Aqma eUcaLypTus GurL said...:

      wah... cedap nyer... teringat masakn ibu.. uwaaa.. huhuk..

    1. nuRuLain_zAiNi said...:

      kenwooi : g lah makan sekarang hehe

      aqma : me too..rindu nak makan mcm ni

    1. fabulous mariam said...:

      ain..ak dah lama weyh tak kena asam pedas ikan parang tu.. sedapnye.. sambal udang tu kalaw taroh petai, mesti lg sedap weyh..

    1. Chutra Padi said...:

      Dayumm! Terus lapar tgk gambar2 nie. Adeh..lapar..lapar...slurrpp! Asam pedas tuh yang buat lagi tak tahan. :)

    1. Jard The Great said...:

      warghhhh... aku laparrrrrrrrr!!!

    1. cik idaY said...:

      ala Tak makan Ag!!

    1. jienz said...:

      dem ko ain...ahhaah...aku tliur~~
      aku nk mkn jgk asam pdas mlake nye!! nk ikut ko blk umah la ain~~