• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Pelupa melampau

    Mar 4, 2010
    Salam.aku tak tau nape ngan aku..umur baru nk masuk 22..tp pelupa melampau2..nk tau nape aku cakap mcm tu? aku slalu lupa bufday aku..aku slalu lupa bufday kawan baik aku dan aku slalu lupa bufday kawan2 aku..

    Banyak sebenarnye aku lupe lagi..jadual kelas aku.. macam semalam.. sebelum tido aku akan check jadual aku untuk esok nya.. check2 rock2.. ok kelas hari ni pukul 12.. ok panjat tangga naik katil and baring..dok bual2 ngan rumate ni..sambil sms ngan En hati..

    Rumate sebut2 plak pasal lab..aku pon trus menyampuk..alamak!!! aku ade lab sebenarnya esok ( hari ni )..bangun blk dari katil n tgk jadual..klw ikutkan pas cuti CNY aku nye lab 2 mnggu x d.. dgn x tgk tarikh nya aku pon trus assume hari ni ade lab..naik katil balik..pastu rumate aku dayah tlg check jadual lab blk..ok..ain ko x d lab esok..sila tido puas2..wahaha..

    apa lah yg wat aku jadi pelupe mcm ni..aku salah makan ke? aku kurang bersenam ke? ( aku rajin dah jogging dan senamrobik..) ke kene mula blk tabiat mkn kismis mcm mase kat sekolah dulu? huhuhu.......mungkin lah kan..

    nota kaki : Minggu ni minggu paling lapang sekali..kelas selapang2 nye xd.. tp malas nak update blog dgn hasil taip jari2 aku sendiri..sebab?? aku pon xtau..hehe

    8 Mereka yg baik:

    1. kisahremaja said...:

      kena appointed sorang personal assistant....hohoho

    1. my name is... said...:

      Me tooo!! selalu buat reminder kat phone and suruh org remind kan kat i menda2 penting.. kalau x mmg selalu sgt lupe

    1. gO mi NaM said...:

      saya dah tolong klik iklan awak..boleh??belanja saye nnt ye..

    1. nuRuLain_zAiNi said...:

      my name : btul2..reminder sgt2 penting

      kisah remaja : sudi jd PA aku? haha

      gO mi Nam : ni x ikhlas ni klik..hehe..tq anyway..

    1. ezzati said...:

      byk mkn semut kottt..hehe

    1. Eyriqazz said...:

      pelupa?tanda dah nak kahwin tu...

      p/s:singgah blog ni mesti ingat ni blog lelaki coz header n layout...

    1. HonEyBuNNy said...:

      kena EGT tau..jgn lupa2 lg...hiihih...wahh..bestnya lapang...ila busy..uhuh

    1. nuRuLain_zAiNi said...:

      ezzati : agak lah kot..hehe..semut skrg haus cz kat luar sane kering kontang~~

      Eyriqazz : kawen? jauh lagi tu..huhu.. yeke? x pe..pe org kate..dont judge the blog by it header..hehe..i am gurl k =)

      honneybunny : EGT? pe tu?? hehe..wat mase skrg lapang lah..x lame lg bz balik kot~