• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Sedikit Makanan Tambahan

    Mar 18, 2010
    Salam
    kenapa lah aku mengantuk giler dari malam td
    aku dok tahan2 mata ni sebab aku ade banyak keje nk kene settle malam td
    tp dalam keadaan ngantuk keje yg aku buat semua slow

    aku rase balik cuti ari mggu ni
    iaitu esok aku nk blk umah ( Melaka )
    aku nk suh mak aku crikan makanan tambahan
    atau lebih tepat vitamin2 ke untuk aku ni cergas
    sihat dan x malas2 untuk buat kerja
    dan yg lebih penting
    untuk elakkan aku daripada terlebih tido

    keje masih x settle..
    malas giler!!
    kenapa ko malas sgt ni ain!!!
    nk blk tp keje byk tertangguh!!
    wahahaha..
    tlg lah mata..
    bg kerjasama supaya aku dapat abiskan keje aku semua mlm ni

    list of work
    • assigment hidraulic ( 95% dah siap )
    • Report Lab ( 60% siap )
    • Food of mind S.A ( 0% yg dh siap )
    ok masa untuk ke kelas
    bertahan lah mata
    wasalam

    nota kaki : any suggestion untuk vitamin tu x? aku rase aku betul2 perlukannya~

    5 Mereka yg baik:

    1. joegrimjow said...:

      ubat mengantuk adalah tido
      ;)

    1. nuRuLain_zAiNi said...:

      huhu..
      tp klw ubat tu dah over dos..x leh gak =P

    1. HonEyBuNNy said...:

      setuju sgt2...ila pn nak cari vitamin gk....nak suh ma cari..skrg ne mudh leth+ngatok+ mals n semua lah..uhuhu

    1. ida shaklee said...:

      Cuba vitamin Set A Shaklee. Tambah lecitin untuk fungsi otak. Memang berkesan.

      Trial pack set a untuk 30 hari ada
      - bcomplex
      - vitamin c
      - vitalea(multivitamin)
      Rm80 with free postage & free gift.

      www.mysupervitamins.com