• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Internet tanpa aku dan aku tanpa internet

    Mar 4, 2010
    Salam..giler internet buat hal hari ni..dari pukul 6 sampai pkul 11 mlm ni baru ok.. so akibat daripada kebosanan aku x bleh nk update blog, aku x bleh nk on fb aku n tgk cafe world aku.. nasib baik x basi aku nye makanan klw x rugi~..

    So aku pon amik lah notes structural analysis dan selak2 sebab esok ade kuiz..sambil tgk cite pisau cukur untuk ke dua kalinya dalam minggu ni.. busan ke cite tu? bg aku ok je.. suka tgk fazura dalam cite tu.. huhu... ptg sebelum tu aku tgk cite pelakon extra.. aku ni movie2 aku downlod je.. no wayang2..cd pon kadang2..klw aku rase aku nk simpan cite tu masa yg lama aku beli lah cd original ke cetak rompak ke...aku sapu je.. janji dapat tengok..huhu

    Cz aku bukan kaki panggung wayang..salah satu prinsip hidup aku.. no panggung wayang..lalu depan panggungwayang bleh..tp masuk..i say no~~. boring ke aku ni? lantak r..prinsip hidup aku..ade aku kisah korg boring ke x..hehehe...

    Rasa nak tidur awal plak malam ni..niat tuk bangun awal sikit esok pagi aku dah pasang dah.. tp blum tentu lagi bgn =P... ingat nk stdy dikit S.A ni..walaupun kuiz je..tetap kene skor..cz ni subject yang berangkai2..x lepas subjek ni..ade subjek sem depan x leh nak amik..huhu..

    Bile tenet dah d aku ngantuk plak..so apa kate aku tido dulu..esok2 aku touch up lagi pape yg patut kat blog aku ni..huhu...

    nota kaki : esok petang nak mandi kan kogie..cz die dah nmpak selekeh giler n tergaru sana sini.. Good luck ye En hati untuk interview esok..selamat malam~

    4 Mereka yg baik:

    1. jaya jr said...:

      ok pe cite pisau cukur

    1. kenwooi said...:

      internet problems are troublesome.. =)

      kenwooi.com

    1. fitri oh fitri said...:

      first of all, sy suka template anda! sebab, sweeny todd! haha.

      tenet mmg hebat!



      http://fitridzulkifli.blogspot.com/

    1. TeRRoRRiZZ said...:

      gud luck kuiz!!!!!!!!!!!!!