• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Pelik kan topi ni

    Mar 7, 2010
    Salam..
    aku x sempat lagi nk transfer pic2 mase autoshow dr hndfone aku
    so aku cari lah bende lain tuk aku share ngan korg..
    pe yang aku search2 kat en google..
    akhir nya aku dapat ni~~
    sila2 tengok ye


    yang ni agak cute..
    klw kita tukar ikan tu ngan katak
    aku rase lagi cute..hahaha
    Xrase semak je ke atas kepala tu.. =p

    skali burung tu berak tas kepala
    baru ko tau wangi ke x sebenarnye taik burung...huhu


    sampai mata pun dah x nmpak..ape kes..


    jangan tiru aksi ini ye..
    mmg x selamat lansung topi keledar ini..huhu

    4 Mereka yg baik:

    1. Armyrule said...:

      hahaha...pic last cam harem...bleh plak pakai tong cat..helmet pasang kat kepala motor..adeh

    1. Zephyr said...:

      pelik-pelik :)

    1. milymir4e said...:

      hahahah..gler naif owg 2..cian die ooi..hadiahkn la die 1 helmet